«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν (pics)

«Βράζει» ο κόσμος του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Σλόβαν (pics)

Βαρύ το κλίμα στις τάξεις των Ασπρόμαυρων μετά τον αποκλεισμό και από τη συνέχεια του Europa League. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο για «ξεφτίλα» και επιρρίπτουν ευθύνες σε διοίκηση, παίκτες και προπονητή.

Ο αγώνας με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ήταν για τον ΠΑΟΚ ένας τελικός. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ, δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε το εμπόδιο της σαφώς πιο αδύναμης Σλόβαν γνωρίζοντας έναν βαρύ αποκλεισμό που έχει πάρει ήδη τη θέση του δίπλα σε αυτόν από την άσημη σουηδική Έστερσουντ, στις βροντερές αποτυχίες της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά πρόωρα την Ευρώπη και πλέον στο μέλλον, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν τριγμοί που καλείται η διοίκησή του να διαχειριστεί.

Από το βράδυ της Πέμπτης, άπαντες στρέφουν το ενδιαφέρον τους, στην επόμενη ημέρα και στους μοναδικούς εναπομείναντες στόχους, που περιορίζονται εντός των τειχών.

Το πλήγμα που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο και απλώνεται τόσο στο οικονομικό επίπεδο και στην ειδική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ όσο και στο γόητρο καθώς ο πρωταθλητής ξεκίνησε με στόχο τους ομίλους του Champions League και τελικά δεν κατάφερε εξασφαλίσει ούτε  τη συμμετοχή στο Europa.

Ο κόσμος των Ασπρόμαυρων φαίνεται πως έχει ήδη αγανακτήσει κάτι που εκφράζεται στα επίσημα social media της ομάδας.

Μερικά από τα μηνύματα των φίλων του Δικέφαλου:

«Τι ξεφτίλα είναι αυτή;»

«Άντε τώρα παίξτε με τον Πανιώνιο. Για εκεί είστε. Διώξατε τον Λουτσέσκου, δεν κάνατε μεταγραφές, διαλύσατε την καλύτερη άμυνα, άξιοι της τύχης σας»

«Τα λάθη ξεκίνησαν από το καλοκαίρι,όταν ο Γιώργος Σαββίδης φέρνει παίκτες χωρίς συνεννόηση με τον προπονητή που πήρε ντάμπλ αήττητος,οδηγώντας τον στην έξοδο.Όσο καλός και αν είναι ο Φερέιρα χρειάζεται χρόνο.Η ομάδα πληρώνει αυτή την στιγμή τα λάθη της διοίκησης.»

«Είστε απαράδεκτοι. Κοροϊδεύετε τον κόσμο και παίζετε με τα νευρά του. Τέλος από έμενα για φέτος, δεν σας δίνω δεκάρα»

«Η απόλυτη Ντροπή της Ελλάδας στην Ευρώπη… δώσαμε λιγότερους βαθμούς από Ατρόμητο και… εκεί καταντήσαμε..πόσο πιο χαμηλά δηλαδή???? έτσι είναι όταν αφήνεις την ομάδα εντελώς γυμνή..για να παίξεις Ευρώπη και να πάρεις φράγκα πρώτα βάζεις το χέρι στην τσέπη και μετά τα τσεπώνεις..»

«Συνέχισε με 4-4-2 και Πέλκα μέσα… άξιοι της μοίρας μας. Τώρα θα φταίει η uefa mafia που του χρόνου θα είμαστε στο 4ο γκρουπ. Τώρα βλέπε Ολυμπιακό μέχρι τον Δεκέμβριο»

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά της αγανάκτησης σχόλια στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ