«Εξαιρετική η τακτική μας απέναντι στον ΠΑΟΚ»

«Εξαιρετική η τακτική μας απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Το εγκώμιο του προπονητή του για την τακτική προσέγγιση που υιοθέτησε κόντρα στον ΠΑΟΚ έπλεξε ο τερματοφύλακας της Σλόβαν, Ντομινίκ Γκρέιφ.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο ούτε για τους ομίλους του Europa League, καθώς παρά την εντός έδρας νίκη του με 3-2 κόντρα στην Σλόβαν Μπαρτισλάβας τελικά γνώρισε τον αποκλεισμό.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο τερματοφύλακας των Σλοβάκων Ντομινίκ Γκρέιφ, μίλησε για την μεταξύ τους αναμέτρηση, τονίζοντας πως η αμυντική διάταξη που επέλεξε ο προπονητής τους ήταν ο κύριος παράγοντας που έκρινε την πρόκριση.

Είναι χαρούμενος που έχω αυτοπεποίθηση, είναι κάτι που προσπαθώ να ανταποδώσω. Η τακτική μας με πέντε αμυντικούς ήταν εξαιρετική και δούλεψε καλά. Ξέραμε πως παίζουν οι Έλληνες και θέλαμε να τους περιορίσουμε. Το χάσαμε στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά τα καταφέραμε.

Δεν έχει να κάνει μόνο μένα, όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη θυσία. Δε θέλω να ξεχωρίσω κάποιον, παίξαμε ο ένας για τον άλλο, σαν οικογένεια και αυτό, είναι κάτι που έχουν φέρει οι νέοι προπονητές», ανέφερε ο άσος της Σλόβαν και συνέχισε σχολιάζοντας το προβάδισμα που πήρε ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ στο χθεσινό παιχνίδι.

«Ήταν σίγουρα το πιο δύσκολο σημείο στο παιχνίδια. Ήταν κάτι που το είπα και στην ανάπαυλα, πίστευα ότι δε θα δεχόμασταν τρία γκολ και απλά θα παρακολουθούσαμε. Δεχτήκαμε δύο, το γήπεδο «έβραζε» και ο αντίπαλος έψαχνε ένα ακόμα.

Δεν ήταν εύκολες στιγμές. Τότε όμως, αρχίσαμε να κρατάμε περισσότερο τη μπάλα, βγάλαμε περισσότερη ενέργεια, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σκοράραμε. Αυτό μας βοήθησε πολύ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ