Back to back βραβείο MVP για τον Γιαννούλη

Back to back βραβείο MVP για τον Γιαννούλη

Τον Δημήτρη Γιαννούλη ανέδειξε ο κόσμος του ΠΑΟΚ ως τον κορυφαίο για τον αγώνα κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον Έλληνα άσο να αναδεικνύεται MVP ξανά, μετά και το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Το δεύτερο βραβείο MVP παρέλαβε ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης.

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague κόντρα στον Παναιτωλικό, όπου αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, ψηφίστε από τον κόσμο της ομάδας ως MVP και για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο γήπεδο της Τούμπας για τα Play Offs του UEFA Europa League.

Σε μία κακή βραδιά ο ΠΑΟΚ μπορεί να επικράτησε της ΣλόβανΜπρατισλάβας στο γήπεδο της Τούμπας με 3-2, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa League.

H ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα αν και κυριάρχησε στο γήπεδο και δημιούργησε 30 τελικές προσπάθειες είδε τους Σλοβάκους να βρίσκουν τον τρόπο και να σταματούν πρόωρα το ευρωπαϊκό ταξίδι της.

Από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης . Ο αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας έκανε τα πάντα στο γήπεδο, δημιούργησε το πρώτο τέρμα της ομάδας, σκόραρε το τρίτο και κέρδισε το χειροκρότημα της Τούμπας.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ο Γιαννούλης συγκέντρωσε το 63% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Δημήτρης Λημνιός . Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, βρήκε δίχτυα, έτρεξε πολύ και έδωσε αμέτρητες μάχες, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο έτερος σκόρερ του Δικεφάλου, Κάρολ Σφιντέρσκι , που σκόραρε σε δεύτερο σερί αγώνα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ