Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα ρεκόρ των Γκρίνγουντ και Γιανγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα ρεκόρ των Γκρίνγουντ και Γιανγκ

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από καιρό κάνει τους φίλους της να χαμογελούν, την ίδια ώρα που οι πρωταγωνιστές της χτεσινής αναμέτρησης, Μέισον Γκρίνγουντ και Άσλεϊ Γιανγκ, έφτασαν σε σημαντικά επιτεύγματα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 4-0 της Άλκμααρ και προκρίθηκε ως πρώτη στους «32» του Europa League.

Εκτός από τους φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων» που έφυγαν ευχαριστημένοι από το Ολντ Τράφορντ, δύο παίκτες της αγγλικής ομάδας θα έχουν να θυμούνται την αναμέτρηση για τους δικούς τους λόγους.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ σημείωσε δύο γκολ στην αναμέτρηση της ομάδας του με την ολλανδική ομάδα, κατακτώντας έναν ακόμη προσωπικό τίτλο.

Από χτες λοιπόν ο 18χρονος άσος αποτελεί τον νεότερο ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που καταφέρνει να σκοράρει δις σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Ο Άσλεϊ Γιανγκ από τη μεριά του, ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο για τον «θρίαμβο» της αγγλικής ομάδας, πετυχαίνοντας γκολ έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα ο 34χρονος Άγγλος, τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα σε ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας του, ήταν στις 14 Φεβρουαρίου του 2012, σε ένα ματς για τους «32» του Europa League με τον Άγιαξ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ