Βερνίκος: «Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει στα ίσια την Άρσεναλ»

Βερνίκος: «Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει στα ίσια την Άρσεναλ»

Ο Κώστας Βερνίκος, μετά την κλήρωση των «32» του Europa League όπου ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Άρσεναλ, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την αγγλική ομάδα και να πάρουν την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League σε ένα ζευγάρι με παρελθόν, αλλά και με ξεκάθαρο φαβορί.

Ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Βερνίκος, μετά την κλήρωση των «32» του Europa League μίλησε για την κόντρα με τους κανονιέρηδες, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για ένα ζευγάρωμα επιπέδου Champions League.

Ακόμα ο Βερνίκος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την αγγλική ομάδα και πως θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Είναι ένα ζευγάρι επιπέδου Champions League ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται πάρα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει στα ίσα αυτό το μεγαθήριο. Ο προπονητής γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει και να πει στους παίκτες. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για το καλύτερο, τόσο για την ομάδα του, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί δυστυχώς είναι η μόνη εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ευρώπη για τον Φεβρουάριο και ελπίζουμε για πολύ περισσότερο.

Έχουμε νικήσει και στον Πειραιά και στο Λονδίνο. Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούμε σε νοκ άουτ. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι ευχαριστημένος που βρίσκεται στις τοπ ομάδες της Ευρώπης τον Φεβρουάριο και θα κάνει ό,τι καλύτερο για να συνεχίσει να είναι και μετά», πρόσθεσε.

Για το αν θα ήταν προτιμότερο για τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίσει τώρα την Άρσεναλ, που είναι σε κακή φόρμα; «Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι πολύ πιο αρμόδιοι για να μιλήσουν για αυτό από εμένα. Ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει χαρά στον κόσμο του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ