Παναθηναϊκός: Στη Νιόν για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Στη Νιόν για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιχειρεί την ύστατη προσπάθεια για να άρει νωρίτερα την ποινή που έχει επιβάλλει η UEFA στον Παναθηναϊκό.

Την απόλυτη ανατροπή με την άρση της ποινής αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τις διοργανώσεις της UEFA, προσπαθεί να πετύχει ο Γιάννης Αλαφούζος! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στη Νιόν της Ελβετίας και συναντήθηκε με υψηλόβαθμα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για το συγκεκριμένο σκοπό.

Ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του παρουσίασαν στους αξιωματούχους της UEFA τον εξορθολογισμό των οικονομικών στοιχείων της εταιρίας και την προοπτική για την πλήρη εξυγίανση της. Ο Αλαφούζος δεσμεύτηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ξανά από τη συνετή πολιτική, θα αποφύγει τις σπατάλες της προηγούμενης τριετίας και θα τηρήσει με προσήλωση το Financial Fair Play.

Οι παράγοντες του Financial Control Panel, με τους οποίους συνομίλησαν ο Αλαφούζος και οι συνεργάτες του, άκουσαν με προσοχή τα «πράσινα» επιχειρήματα και θα αναψηλαφήσουν την υπόθεση. Υπό άλλες προϋποθέσεις, το ταξίδι του Αλαφούζου στη Νιόν θα ήταν χαμένος χρόνος, όμως οι συνθήκες έχουν μεταβληθεί.

H UEFA διάκειται πιο ευνοϊκά απέναντι στα αιτήματα για άρση ποινών, αρκεί οι ομάδες να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς της. Ο Παναθηναϊκός το έπραξε με το παραπάνω, βιώνοντας δύο χρόνια ακραίας λιτότητας. Τώρα, είναι έτοιμος να διεκδικήσει την επαναφορά του στα προκριματικά του Europa League ένα χρόνο νωρίτερα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ