Σωκράτης: «Αγωνιζόμαστε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!»

Σωκράτης: «Αγωνιζόμαστε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι είναι μια ξεχωριστή εμπειρία να αγωνιστεί απέναντι σε ελληνικό σύλλογο.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον διεθνή άσο να χαρακτηρίζει τους Πειραιώτες ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Ο έμπειρος σέντερ μπακ της Αρσεναλ εκπροσώπησε τους παίκτες της βρετανικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο συλλόγων στο Γ. Καραϊσκάκης (20/2, 22:00) και αποθέωσε το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, ενόψει του πρώτου παιχνιδιού των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Europa League, ο διεθνής αμυντικός της Αρσεναλ τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα αντιμετωπίσουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και τόνισε ότι είναι ξεχωριστή εμπειρία για τον ίδιο να αγωνίζεται απέναντι σε ελληνικό σύλλογο.

Οσον αφορά στην Αρσεναλ, ο Παπασταθόπουλος τόνισε ότι έχει μιλήσει στους συμπαίκτες του για τον Ολυμπιακό, ενώ επισήμανε ότι για να φύγουν οι Κανονιέρηδες με θετικό αποτέλεσμα από την Αθήνα θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ολυμπιακό: «Έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου για τον Ολυμπιακό. Έχουν καταλάβει πολύ καλά το τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Για μένα αγωνιζόμαστε με την πιο καλή ομάδα στην Ελλάδα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά. Είμαστε πανέτοιμοι. Για μένα είναι ξεχωριστή εμπειρία που παίζω με ελληνική ομάδα και προέχει να κερδίσουμε».

Για τις 35 πάσες στο τρίτο γκολ με τη Νιουκάστλ: «Ήταν ένα εκπληκτικό γκολ. Μαθαίνουμε κάθε εβδομάδα από τον νέο τεχνικό μας. Αυτό το στιλ θέλουμε να παίξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ