Άρσεναλ: Το… πινγκ-πονγκ μεταξύ Νταβίντ Λουίς-Έμερι

Άρσεναλ: Το… πινγκ-πονγκ μεταξύ Νταβίντ Λουίς-Έμερι

Ο Ουνάι Έμερι δεν σταματάει τις... βολές κατά όσων θεωρεί ότι «ναρκοθέτησαν» τη δουλειά του στην Άρσεναλ και ο Νταβίντ Λουίς ανέλαβε να του απαντήσει.

Η αποπομπή του Ουνάι Έμερι από την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ έχει αφήσει τις παρενέργειες της. Ο Ισπανός προπονητής προσπαθεί να υπερασπιστεί τη δουλειά του στο Έμιρεϊτς και αφήνει αιχμές προς τρίτους. Είτε για αυτά που παρέλαβε από τον Αρσέν Βενγκέρ, είτε για την ανταπόκριση των παικτών του.

Ο Έμερι υποστήριξε ότι μερικοί παίκτες είχαν άσχημη συμπεριφορά και αυτό είχε επίπτωση στην απόδοση της Άρσεναλ. Αυτός ο οποίος ανέλαβε να του απαντήσει, ήταν ο Νταβίντ Λουίς, αλλά το έπραξε κόσμια…

«Θεωρώ ότι ο Έμερι είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και ένας εξαιρετικός προπονητής. Στο ποδόσφαιρο όλοι θέλουμε το αποτέλεσμα και αν δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα, ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει. Έχει την άποψη του και πρέπει να την αποδεχτούμε, είτε μας αρέσει, είτε όχι» επισήμανε ο Νταβίντ Λουίς.

Ο Νταβίντ Λουίς είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι επωφελήθηκαν από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάικλ Αρτέτα. Ωστόσο, το γεγονός πως οι παίκτες της Άρσεναλ ασχολούνται με τον πρώην προπονητή τους, λίγο πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δείχνει και πόσο εύθραυστο είναι το κλίμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ