Πρόκριση της Ρέιντζερς με δύο νίκες κόντρα στην Μπράγκα! (0-1, vid)

Πρόκριση της Ρέιντζερς με δύο νίκες κόντρα στην Μπράγκα! (0-1, vid)

Η Ρέιντζερς επικράτησε 1-0 της Μπράγκα στην Πορτογαλία, ντούμπλαρε τις νίκες της και προκρίθηκε πανηγυρικά στη φάση των «16» του Europa League.

Η Ρέιντζερς πήρε τεράστια πρόκριση για τη φάση των «16» του Europa League και δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι έχει επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ επικράτησε της Μπράγκα στην Πορτογαλία με σκορ 1-0 και υπερασπίστηκε με επιτυχία το 3-2 του πρώτου αγώνα.

Η Ρέιντζερς ξεκίνησε καλά τον αγώνα και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, με τον Κάμπερι να μην τα καταφέρνει στο 9′, καθώς ο Ματέους απέκρουσε. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δόθηκε πέναλτι για τη Ρέιντζερς, με τον Χάτζι να το χάνει όμως και τον Ματέους να πραγματοποιεί μία ακόμη σπουδαία απόκρουση.

Τελικά, στο 60′ έγινε το 0-1, με τον Κεντ να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή και να δίνει τη νίκη-πρόκριση στους Σκωτσέζους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Σεκέιρα, Παουλίνιο, Κάρμο (64′ Αμπέλ Ρουίθ), Παλίνια (46’ Νοβάις), Βιάνα, Ραούλ Σίλβα (53’ Γκαλένο), Ρ.Όρτα, Φρανσέρζιο, Εσγάιο, Τρινκάο

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Έντμουντσον, Τζακ, Χάτζι (72’ Αριμπό), Ντέιβις, Κεντ, Καμπερί (78’ Ότζο), Μπάρισιτς, Άρφιλντ

Tα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ