Μπασακσεχίρ- Σπόρτινγκ Λισαβόνας (4-1 παρ.)

Μπασακσεχίρ- Σπόρτινγκ Λισαβόνας (4-1 παρ.)

H Μπασακσεχίρ μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, νίκησε 4-1 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με γκολ που έριξε στο «καναβάτσο» τους Πορτογάλους, να πετυχαίνει ο Βίστσα στο 119'.

H Μπασακσεχίρ μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, νίκησε 4-1 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με γκολ που έριξε στο «καναβάτσο» τους Πορτογάλους, να πετυχαίνει ο Βίστσα στο 119′.

O Σκρτέλ άνοιξε το σκορ στο 31′ δίνοντας το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερη πίεση (3-1 το πρώτο ματς) στους φιλοξενούμενους, για να διαμορφώσει το 2-0 ο Άλεξιτς με τρομερή εκτέλεση φάουλ στο 45ο λεπτό.

Ο Λουτσιάνο Βιέτο στο 61′ μείωσε με κεφαλιά στο 61′ και έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του, αλλά ο Βίστσα έκανε το.. θαύμα του και με μια σουτάρα στις καθυστερήσεις έκανε το 3-1 που έστειλε το ματς στην παράταση.

Η Σπόρτινγκ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να βάλει το γκολ που θα της έδινε την πρόκριση, αλλά ο Βίστσα στο 119′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, διαμόρφωσε το τελικό 4-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Γκουνόκ, Καϊσάρα, Σκρτελ, Επουρεάνου, Κλισί, Οχετσουκβού (77′ Οζκάν), Άλεκσιτς, Καχβετσί (89′ Ρομπίνιο), Βίτσκα (120′ Ποντσκ), Ελία (85′ Γκούλντμπρατσεν), Μπα

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ: Μαξιμιάνο, Ριστόφσκι, Ιλόρι, Κόατες, Ακούνια, Μπατάλια, Βενδέλ (90+1′ Εντουάρντο Ενρίκε), Μπολάσι (60′ Πλάτα), Βιέτο, Καμπράλ (73′ Ντουμπιά), Σπόραρ (108′ Πέδρο Μέντες)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ