Ολυμπιακός: «Άλμα» τεσσάρων θέσεων στο UEFA ranking! (pic)

Ολυμπιακός: «Άλμα» τεσσάρων θέσεων στο UEFA ranking! (pic)

Ο Ολυμπιακός με τη σπουδαία του πρόκριση κόντρα στην Άρσεναλ, πήρε σημαντικότατους πόντους, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τον ίδιο! Οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν από κάτω τους Λειψία, Μπράγκα, Λάτσιο, Μονακό και... φτιάχνουν την τύχη τους για τα επόμενα χρόνια!

Με τέτοιες προκρίσεις μεγαλώνεις! Αλλάζεις μπόι!

Κάτι τέτοιο κατάφερε ο Ολυμπιακός, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες πανηγυρίζει τη μεγαλύτερη πρόκριση στην ευρωπαϊκή του ιστορία! Καθώς το να χάνεις στην έδρα σου από αγγλική ομάδα, όπως η Άρσεναλ, και να το γυρνάς μέσα στο… σπίτι της, λέει πολλά!

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζει να «μάχεται» για την 15η θέση. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός με αυτή την πρόκριση βοήθησε πάρα πολύ και τον… εαυτό του!

Το πενταετές ranking κάθε ομάδας κρίνει και με το πόσους βαθμούς θα μπαίνει εκείνη στις κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων κάθε χρόνο. Αν θα είναι στους δυνατούς ή στους αδύνατους στα προκριματικά, στους ομίλους και πάει λέγοντας.

Σε αυτό το ranking λοιπόν, το club ranking της UEFA, ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι πάρα πολύ σημαντικό! Με την πρόκρισή του επί της Άρσεναλ έκανε… άλμα τεσσάρων θέσεων και από την 37η θέση βρέθηκε στην 33η! Ποιες ομάδες ξεπέρασε; Λειψία, Μπράγκα, Λάτσιο, Μονακό! Μόνο η πρώτη μπορεί να τον ξεπεράσει, καθώς αγωνίζεται στο Champions League και έχει πάρα πολλές πιθανότητες να αποκλείσει την Τότεναμ (τη νίκησε 1-0 στο Λονδίνο στο πρώτο ματς).

Επόμενος στόχος για τον Ολυμπιακό είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και υπό προϋποθέσεις η Σάλκε!

Ο Ολυμπιακός στην πενταετή του βαθμολογία έχει μαζέψει 42.000 βαθμούς και σίγουρα αυτή είναι μία συγκομιδή που τον κρατάει στους δυνατούς των προκριματικών του Champions και του Europa League, ενώ έχει την ευκαιρία να πάρει μία ακόμη πρόκριση φέτος και να βελτιώσει τις κληρώσεις του εν όψει της νέας χρονιάς!

Με τέτοιες προκρίσεις… φτιάχνεις την τύχη σου και ο Ολυμπιακός ξέρει πολύ καλά να το κάνει αυτό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ