Με τη Γουλβς του Ποντένσε ο Ολυμπιακός!

Με τη Γουλβς του Ποντένσε ο Ολυμπιακός!

Ακόμη μια αγγλική ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να κληρώνονται κόντρα στη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League.

Τη Γουλβς του Ντανιέλ Ποντένσε θα βρει στο δρόμο του Ολυμπιακός στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Europa League.

Για ακόμη μια φορά, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να δώσουν μάχη επί αγγλικού εδάφους προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στους «8» τη διοργάνωσης, αφού η κληρωτίδα ανέδειξε τους «Λύκους» ως το επόμενο εμπόδιο για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς.

Με οδηγό τη μεγάλη νίκη – πρόκριση στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ, η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει τους Άγγλους σε διπλές αναμετρήσεις, με το πρώτο ματς να είναι προγραμματισμένο στις 12 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου στο «Μολινό».

Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με σύλλογο από το Νησί, αφού πριν από την Άρσεναλ είχαν προηγηθεί και οι αγώνες απέναντι στην Τότεναμ για τους ομίλους του Champions League.

Με απολογισμό δυο ήττες, μία ισοπαλία και μια νίκη- πρόκριση κόντρα στις ομάδες του Λονδίνου τη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει τα απαραίτητα… διαπιστευτήρια που δείχνουν πως μπορεί να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, αφήνοντας αυτή τη φορά εκτός συνέχειας το σύνολο του Νούνο Εσπερίτο Σάντο.

Πάντως, οι «Λύκοι» δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση βατό αντίπαλο, γεγονός που υποδηλώνεται και από τη βαθμολογική τους θέση στην Premier League. Συγκεκριμένα, η Γουλβς φιγουράρει τη δεδομένη στιγμή στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δυο βαθμούς πάνω από την Άρσεναλ, ενδεικτικό των… κυβικών που διαθέτει, αλλά και της εξαιρετικής κατάστασης που βρίσκεται τη φετινή περίοδο.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «16»:

Ολυμπιακός-Γουλβς
Μπασακσεχίρ-Κοπεγχάγη
Ρέιντζερς-Λεβερκούζεν
Βόλσφμπουργκ-Σαχτάρ Ντόνετσκ
Ίντερ-Χετάφε
Σεβίλλη-Ρόμα
Άιντραχτ/Σάλτσμπουργκ-Βασιλεία
Λίντσερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ