Αποθεώθηκαν οι θριαμβευτές στο Ελ. Βενιζέλος (pics+vid)

Αποθεώθηκαν οι θριαμβευτές στο Ελ. Βενιζέλος (pics+vid)

Η αποστολή του Ολυμπακού έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου αποθεώθηκε από εκατοντάδες φιλάθλους που πήγαν να υποδεχτούν τους θριαμβευτές.

Ντελίριο, πάθος, τρέλα… Ολυμπιακός!

Οι Ερυθρόλευκοι θριαμβευτές πάτησαν το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος λίγο μετά τις 17:30 και γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους τους, οι οποίοι έσπευσαν στο Ελ.Βενιζέλος για να υποδεχτούν τους ήρωες τους.

Εκείνους που κατάφεραν αυτό που φάνταζε αδύνατο. Να φέρουν το διπλό και μαζί την πρόκριση από το Λονδίνο. Τώρα ήρθε η στιγμή τους. Μετά την αποθέωση στο Λονδίνο και το «Έμιρεϊτς» η αποστολή του Ολυμπιακού έγινε αντικείμενο λατρείας και σε ελληνικό έδαφος  από εκατοντάδες φιλάθλους τους που περίμεναν καρτερικά την έξοδό τους από την πόρτα των αφίξεων στο Ελ.Βενιζέλος.

Συνθήματα, αγκαλιές, όλοι μια… γροθιά. Τσιμίκας, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί και τα υπόλοιπα παιδιά, μαζί με τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας Πέδρο Μαρτίνς άκουσαν το όνομά τους να γίνεται τραγούδι, σε στιγμές ανεπανάληπτες, που άξιζαν να ζήσουν όλοι οι πρωταγωνιστές αυτού του οικοδομήματος.

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς και όταν έκαναν την εμφάνισή τους τα μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής ακολούθησε… πανζουρλισμός.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ