Νούνο: «Πολύ δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο σχολίασε την κλήρωση κόντρα στον Ολυμπιακό για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια ενώ αναφέρθηκε και στον Ντάνιελ Ποντένσε.


Νούνο: «Πολύ δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός» | to10.gr

Την κλήρωση κόντρα στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο κάνοντας λόγο για μια πολύ δυνατή ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε στον Πειραιά.

Το μεγάλο στοίχημα του… καλοκαιριού λέγεται Γκιγιέρμε

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την κλήρωση και τον Ολυμπιακό: «Θα είναι πολύ δυνατοί. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, κάτι το οποίο και είδαμε εχθές κόντρα στην Άρσεναλ. Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα. Όλοι οι αντίπαλοι με τους οποίους αγωνιζόμαστε είναι πολύ δύσκολοι. Παίζουμε στην Premier League, όπου οι υπάρχουν μεγάλες ομάδες, μεγάλοι παίκτες και στο Europa League είναι εξίσου δύσκολα. Με τον Ολυμπιακό θα είναι ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι, αλλά προχωράμε από αγώνα σε αγώνα. Θα βρούμε τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσουμε για να προετοιμαστούμε για τον πρώτο αγώνα και θα είμαστε πανέτοιμοι».

Για την επιστροφή του Ντανιέλ Ποντένσε στην Ελλάδα: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εκείνον και για όλους μας. Για εμάς, για τους φιλάθλους, για τον σύλλογο, για την πόλη. Επιμένω συνέχεια πως το να είμαστε μέλη αυτού του ταξιδιού του Europa League είναι τεράστιο».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ