Μπουχαλάκης: «Πιστεύαμε από την αρχή στην πρόκριση»

Μπουχαλάκης: «Πιστεύαμε από την αρχή στην πρόκριση»

Ο μέσος του Ολυμπιακού έκανε σαφές πως άπαντες στο σύλλογο εξακολουθούσαν να έχουν πίστη στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ακόμη και μετά την ήττα από την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια ιστορική νίκη-πρόκριση στο Λονδίνο απέναντι την Άρσεναλ, με το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί (119′) να ρίχνει στο καναβάτσο του «κανονιέρηδες» και να στέλνει τους «ερυθρόλευκους» στους 16 του Europa League.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά ταξίδεψε στην Αγγλία με την πλάτη στον τοίχο για τη ρεβάνς με την Άρσεναλ (ηττήθηκε 1-0 στο Καραϊσκάκη) τελικά κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ANT1, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε για το σπουδαίο κατόρθωμα του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως άπαντες στο σύλλογο πίστευαν στην πρόκριση μέχρι και την τελευταία στιγμή.

«Το πιστεύαμε από την αρχή. Ακόμα και μετά το 0-1, που χάσαμε στην έδρα μας, ήμασταν αισιόδοξοι. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο κι ότι θα μας πιέσει ο αντίπαλος. Κάθε μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Άρσεναλ, θα έκανε κάτι τέτοιο μέσα στην έδρα της. Αλλά καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε αυτά τα δύο τέρματα» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας μέσος για να συνεχίσει:

«Άμα πιστεύεις σε κάτι μεγάλο, νομίζω ότι στο τέλος ανταμείβεσαι. Ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα, έχουμε το κύπελλο, συνεχίζουμε και στην Ευρώπη. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Βλέπουμε τα παιχνίδια ένα-ένα και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα δούμε πού θα φτάσουμε στο τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ