Σισέ: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και το δείξαμε»

Σισέ: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και το δείξαμε»

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για την ιστορική πρόκριση κόντρα στην Άρσεναλ, την οποία μάλιστα αφιέρωσε στους οπαδούς της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη – πρόκριση από το Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ, με τον Απέ Αμπού Σισέ να δίνει το έναυσμα της μεγάλης αντεπίθεσης των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι κόντρα σε όλα τα δεδομένα κατάφεραν να φύγουν νικητές από την Αγγλία και να πάρουν το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Το γκολ του Σενεγαλέζου αμυντικού στο 53′ έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί όπου το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο και να αφήσει εκτός συνέχειας ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Μιλώντας στον Ant1 για την ιστορική πρόκριση, ο Αφρικανός στάθηκε στα… διαπιστευτήρια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στους οπαδούς που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας.

«Οι φίλαθλοι μας ήταν απίστευτοι. Είναι πάντα δίπλα μας. Ήταν μια εξαιρετική βραδιά. Τους αφιερώνουμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα. Ειδικά κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. Νιώθω χαρούμενος. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και το δείξαμε. Θα δούμε τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια. Όλα θα πάνε καλά» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ