Ολυμπιακός: Βγαίνουν σήμερα και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για Γουλβς

Ολυμπιακός: Βγαίνουν σήμερα και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για Γουλβς

Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη για το σπουδαίο ματς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς, που όλα δείχνουν sold out λίγες ώρες μετά το άνοιγμα των εκδοτηρίων στο Καραϊσκάκη.

Από την ημέρα που ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League ήταν δεδομένο ότι η ζήτηση για ένα εισιτήριο για το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη θα είναι τεράστια.

Οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση χθες για τα εισιτήρια για το ματς με τους «λύκους» τα οποία κυκλοφορούν από σήμερα. Λίγες ώρεςπριν τεθούν σε κυκλοφορία τα «μαγικά χαρτάκια» λοιπόν, για το σπουδαίο παιχνίδι με την ομάδα του Ντανιέλ Ποντένσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ποστάρισμα της στα social media του συλλόγου ενημερώνει τους φιλάθλους της για τις τιμές των εισιτηρίων τα οποία θα ξεκινούν από 40 ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν τα «μαγικά χαρτάκια» είναι θέμα λίγων ωρών να εξαφανιστούν και να υπάρξει ακόμα ένα sold out τη φετινή σεζόν στο φαληρικό γήπεδο, το οποίο θα είναι κατάμεστο για το πρώτο ματς με τη Γουλβς την επόμενη βδομάδα.

«Ξεκινάει σήμερα (3/3) η διάθεση των εισιτηρίων με την Γουλβς (12/3, 22:00) από το www.olympiacos.org καθώς και από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης». Το ευρωπαϊκό μας ταξίδι συνεχίζεται και ο 12ος παίκτης θα είναι και πάλι στο πλευρό μας», αναφέρει η δημοσίευση των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ