Γουλβς: Δεν μπαίνει στο χειρουργείο ο Τραορέ

Γουλβς: Δεν μπαίνει στο χειρουργείο ο Τραορέ

Ο Ανταμά Τραορέ έχει οξύ πρόβλημα στον ώμο, αλλά δεν σκοπεύει να λείψει από τα παιχνίδια της Γουλβς σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ο Αντάμα Τραορέ ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο, όμως οι υποχρεώσεις της Γουλβς σε Premier League και Europa League αποτρέπουν τη χειρουργική αντιμετώπιση. Τόσο οι άνθρωποι των «λύκων», όσο και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής προτιμούν τη συντηρητική αγωγή στην παρούσα φάση, παρότι αντιλαμβάνονται το ρίσκο.

Ο Τραορέ τραυματίστηκε στον ώμο στη νίκη της Γουλβς επί της Τότεναμ μετά από μία διεκδίκηση και αυτή ήταν η τρίτη φορά στα τελευταία 16 ματς. Οι πόνοι στο σημείο εμποδίζουν τον Τραορέ να αποδώσει στο 100%, αφού είναι εμφανές ότι ο ποδοσφαιριστής μπαίνει επιφυλακτικά στις διεκδικήσεις και διστάζει να εμπλακεί σε σκληρές σωματικές επαφές.

Ωστόσο, η Γουλβς ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση της Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και καταδιώκει την τέταρτη Τσέλσι, που προπορεύεται με τρεις πόντους. Επιπροσθέτως, η Γουλβς δεν αδιαφορεί για την προοπτική της διάκρισης στο Europa League, αφού στους «16» θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό.

Συνεπώς, ο προπονητής Νούνο Εσπίριτο θα ήθελε τον Τραορέ στη διάθεση του. Ειδικά όταν μία επέμβαση στον ώμο δεν έχει σαφές χρονοδιάγραμμα αποθεραπείας. Όσο για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, αυτός προτιμά να μην βγει εκτός δράσης σε μία εξαιρετική περίοδο για την καριέρα του, που ίσως να τον οδηγήσει στο Euro 2020 με την Ισπανία και στη μεταγραφή σε μεγαλύτερη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ