Σα: «Θα παλέψουμε στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση»

Σα: «Θα παλέψουμε στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση»

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού τόνισε ότι ήταν θετικό το αποτέλεσμα με την Γουλβς, καθώς οι Ερυθρόλευκοι αγωνίστηκαν για 60 λεπτά με 10 παίκτες, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα του θα το παλέψει στην Αγγλία.

Ο Ζοσέ Σα είδε την εστία του να παραβιάζεται μετά από τυχερή εκτέλεση φάουλ του Νέτο, καθώς η μπάλα χτύπησε επάνω στον Μπουχαλάκη και άλλαξε πορεία.

Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, μετά το ισόπαλο παιχνίδι στο Καραϊσκάκης με την Γουλβς, δήλωσε ότι ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για τους Ερυθρόλευκους, αφού από νωρίς έπαιζαν με 10 παίκτες μετά και την αποβολή του Σεμέδο.
Ο Σα υποστήριξε αρχικά ότι: «Φυσικά και νομίζω ότι είναι ένα θετικό αποτέλεσμα δεδομένου ότι παίξαμε με παίκτη λιγότερο πάνω από 60 λεπτά και κόντρα σε μια καλή ομάδα. Θα παλέψουμε στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση».

Ταυτόχρονα είπε για το πόσο αλλάζει τα δεδομένα το 1-1 ενόψει της ρεβάνς, δεδομένο ότι κόντρα στην Άρσεναλ προκρίθηκαν με ήττα στο πρώτο ματς: «Αποδείξαμε ότι είναι δυνατό να προκριθείς ακόμη κι αν δεν πάρεις τη νίκη. Όλοι πιστεύουμε στη νίκη, έχουμε αυτοπεποίθηση κι έτσι θα πάμε στη ρεβάνς».

Και έκλεισε αναφερόμενος εάν έβαλε στοίχημα με τον Ποντένσε για το ματς: «Όχι, όχι δεν βάλαμε κάποιο στοίχημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ