Ολυμπιακός-Γουλβς: Προέχει ο αποκλεισμός του κορωνοϊού!

Ολυμπιακός-Γουλβς: Προέχει ο αποκλεισμός του κορωνοϊού!

Ο Ολυμπιακός απέδειξε και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες το ευρωπαϊκό «μέταλλο» που διαθέτει. Με την σφραγίδα του σπουδαίου Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείσει και την Γουλβς όμως προέχει άλλος αποκλεισμός…

Τα βλέπαμε σε ταινίες, τα ζούμε πλέον στην πιο έντονη μορφή τους. Ποιος να το περίμενε πως αυτά που κάποτε τα βλέπαμε στις οθόνες ως… τραβηγμένη κιόλας επιστημονική φαντασία, θα τα ζούσαμε. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει ήδη αλλάξει τις ζωές μας. Μέσα σε αυτό το πολύ δύσκολο περιβάλλον, ζήσαμε το βράδυ της Πέμπτης τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γουλβς για τους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα γίνει η ρεβάνς, κανείς δεν ξέρει αν αυτό το ματς που είδαμε θα αποδειχθεί ιστορικό από πολλές απόψεις.

Με όλα όσα ζούμε τόσες μέρες, με την κατάσταση να βρίσκεται σε πολύ σοβαρά επίπεδα και με την Κυβέρνηση να παίρνει (σωστά) ακραία αλλά δραστικά μέτρα, το τελευταίο που πρέπει να κάνουμε είναι να κινδυνολογούμε. Ψυχραιμία χρειάζεται και υπευθυνότητα από όλους και τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Θέλω να ελπίζω πως σύντομα θα το θυμόμαστε όλο αυτό που ζούμε ως ένα δυνατό έργο που παρακολουθήσαμε, όπως τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας που μιλούσαν για ιούς και πανδημίες.

Και θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα έρθει η ώρα να παρακολουθήσουμε ξανά τον Ολυμπιακό στην Αγγλία, αυτή τη φορά στο Γουλβερχάμπτον για να διεκδικήσει μια ακόμη μεγάλη πρόκριση!

Έναν Ολυμπιακό πραγματικά αλύγιστο, με «μέταλλο» μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας! Έναν Ολυμπιακό με την «σφραγίδα» του σπουδαίου Πέδρο Μαρτίνς!

Μπορεί να χρειάστηκε να στερηθεί τον 12ο του παίκτη, τον κόσμο του που είναι δεδομένο πως θα έβαζε άλλα δεδομένα στον αγώνα, μπορεί να βρέθηκε από το πουθενά σε φάση κόντρα στη ροή του ματς με 10 παίκτες όμως κατάφερε να μείνει όρθιος και να έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση.

Αν ήταν λίγο τυχερός θα μπορούσε να είχε κρατήσει το 1-0, όμως ακόμη και με το 1-1 αυτός ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως δεν «κολλάει» πουθενά. Ούτε από απουσίες, ούτε από δυσκολίες, ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς είναι ομάδα Πρέμιερ Λιγκ!

Όσο ο Ολυμπιακός έπαιζε με 11 είχε «στριμώξει» την Γουλβς που απλά αμυνόταν, ακόμη και με 10 βρήκε το σωστό πλάνο όχι απλά να αμυνθεί σθεναρά αλλά να παίξει για το γκολ. Το γκολ που βρήκε και θα μπορούσε να κρατήσει μέχρι τέλος. Αλλά είπαμε, δεν ήταν τυχερός.

Στην Αγγλία μπορεί να το ξανακάνει. Μπορεί να αποκλείσει και την Γουλβς όπως έκανε και με την Άρσεναλ.

Προέχει όμως ο αποκλεισμός του κορωνοιού. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Να πάνε όλα καλά το επόμενο διάστημα, να αποδώσουν τα μέτρα που έχουν παρθεί, να είμαστε όλοι καλά και να μπορέσουμε να δούμε ξανά μπαλίτσα, να μπορέσουμε να ζήσουμε μια ακόμη ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού.

Αντί επιλόγου, η δήλωση του Ελ Αραμπί μετά το ματς με την Γουλβς.

«Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά, αυτό που θέλουμε όμως πρώτα από όλα είναι να μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε» Και έχει δίκιο. Προσοχή και όλοι σπίτι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ