«Μπουλούτ και Χάσι οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Φενέρ»

«Μπουλούτ και Χάσι οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Φενέρ»

Ο παλαίμαχος άσος που έπαιξε στον Ολυμπιακό, αλλά και ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών βρίσκονται στη λίστα για τον πάγκο της Φενερμπαχτσέ.

Στη λίστα με τους προπονητές που εξετάζουν οι άνθρωποι της Φενερμπαχτσέ για τον πάγκο της ομάδας βρίσκεται και το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι.

Ο Κοσοβάρος, που συμπληρώνει μια διετία στην Σαουδική Αραβία και συγκριμένα στον πάγκο της Αλ Ραέντ, είναι ένας από τους προπονητές που εξετάζουν τα «Καναρίνια» για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ στην ίδια λίστα βρίσκεται επίσης το όνομα του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού και νυν προπονητή της Αλάνιασπορ, Ερόλ Μπουλούτ.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, στη λίστα βρίσκεται επίσης ο προπονητής της Μπασακσεχίρ, Οκάν Μπουρούκ. Υπενθυμίζουμε ότι ο Χάσι είχε κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στην αρχή της σεζόν 2017/2018, έχοντας 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες στα 11 παιχνίδια που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Τούρκοι την περασμένη εβδομάδα παρουσίαζαν τον Ερόλ Μπουλούτ ως τον επόμενο προπονητή της Φενερμπαχτσέ, με τον ίδιο πάντως να τονίζει ότι δεν έχει δεχθεί πρόταση από τα Καναρίνια.

«Δεν έχω δεχθεί πρόταση από καμία ομάδα, ούτε έχω υπογράψει αλλού. Έχω συμβόλαιο με την Αλάνιασπορ. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο Τουρκίας και να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ