Στην Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ ο Γιάννης Νικολάου (pic)

Στην Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ ο Γιάννης Νικολάου (pic)

Ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ είναι και επίσημα ο Γιάννης Νικολάου καθώς η ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (14/7) την απόκτησή του.

Ο Γερμανός με ελληνική καταγωγή Γιάννης Νικολάου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη νεοφώτιστη Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ καθώς ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τον σύλλογο.

Ο 26χρονος αμυντικός αγωνιζόταν από το 2018 με τη φανέλα της Ντινάμο Δρέσδης μετρώντας 58 συνολικά συμμετοχές. Ωστόσο, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην τρίτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, μεταγράφηκε στην Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ για να συνεχίσει την καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.

«Ο Γιάννης Νικολάου είναι ο ονειρεμένος παίκτης για τον Ντάνιελ Μέγιερ (προπονητής Μπράουνσβαϊγκ). Αποκτήσαμε έναν αμυντικό που μπορεί να αγωνιστεί παντού και μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Πέτερ Φόλμαν.

«Η Άϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ είναι ιστορικός σύλλογος με οπαδούς. Είναι το ποδόσφαιρο που μου αρέσει σε ομάδα με παράδοση. Οι στόχοι του συλλόγου ευθυγραμμίζονται με τους δικούς. Από την αρχή με έπεισαν στις συζητήσεις που είχαμε. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση της καριέρας μου», είπε ο Γιάννης Νικολάου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ