Ο Ράιαν Γκιγκς νέος προπονητής της Ουαλίας

Ο Ράιαν Γκιγκς νέος προπονητής της Ουαλίας

Ο Ράιαν Γκιγκς θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Ουαλίας. Το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Ένας παίκτης – θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο Ράιαν Γκιγκς θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, όπως μεταδίδουν πολλές ιστοσελίδες στο μεγάλο Νησί. Ο Ουαλός πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμος για να ασκήσει καθήκοντα πρώτου προπονητή, για πρώτη φορά στην καριέρα του, καθώς είχε παλιότερα ρόλο βοηθού στην Γιουνάιτεντ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας είχε να επιλέξει ανάμεσα σε Γκιγκς, Μπέλαμι, Ρόμπερτς και Μπόουεν για τον αντικαταστάτη του Κόλεμαν, αποφασίζοντας τελικά την πρόσληψη του πρώτου. Ο Ρόμπερτς, που ήταν βοηθός του Κόλεμαν, είχε την υποστήριξη πολλών ποδοσφαιριστών αλλά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουαλίας αποφάσισε να δώσει τα «κλειδιά» στον Γκιγκς.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Δευτέρας και ο Ράιαν Γκιγκς ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο, αυτή τη φορά σαν προπονητής. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο πρώην σούπερ σταρ της Μάντσεστερ φόρεσε 64 φορές την φανέλα της εθνικής Ουαλίας και είναι από τις εμβληματικές μορφές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ