Τρόμος στο Εστορίλ – Πόρτο, λόγω ακαταλληλότητας της εξέδρας

Τρόμος στο Εστορίλ – Πόρτο, λόγω ακαταλληλότητας της εξέδρας

Το ματς μεταξύ της Εστορίλ και της Πόρτο για τη 18η αγωνιστική της Primeira Liga δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξαιτίας της ακαταλληλότητας της κερκίδας του γηπέδου.

Ο φόβος των φίλων της Πόρτο για την ακαταλληλότητα της κερκίδας του γηπέδου της Εστορίλ έκανε τον διαιτητή της αναμέτρησης μεταξύ των δυο ομάδων να διακόψει το ματς. Ορισμένοι περίεργοι ήχοι από τα στηρίγματα της εξέδρας ανάγκασαν τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους υπό τον φόβο μήπως καταρρεύσουν και υπάρξει τεράστιο ατύχημα.

 Porto fans escape the stands after cracks appeared

Ο αγώνας διεκόπη στο ημίχρονο, ενώ οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 1-0 της Πόρτο. Οι οπαδοί αναγκάστηκαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο του «Αντόνιο Κοΐμπρα Ντα Μότα», προκειμένου επιδιορθωθεί το πρόβλημα. Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε και θα οριστεί νέα ημερομηνία για να διεξαχθεί το δεύτερο ημίχρονο. Το πρόβλημα ήταν στη βόρεια κερκίδα του γηπέδου, εκεί που συνήθως βρίσκονται οι φίλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.

Porto were trailing 1-0 when their supporters were forced onto the field

Να αναφέρουμε πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί και πως όλοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο χορτάρι του γηπέδου που είναι χτισμένο από το 1939. Στα του αγώνα, το γκολ για την Εστορίλ σημείωσε στο 17’ ο Εντουάρντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ