Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Championship

Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Championship

Χαμός στην τελευταία αγωνιστική της Championship – Εχασε την απευθείας άνοδο η Μπρέντφορντ, που ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Μπάρνσλεϊ – Ηττα σοκ για τη Νότιγχαμ, δεν μπήκε στα πλέι οφ.

Τα πάνω – κάτω ήρθαν στην Championship, με την τελευταία αγωνιστική να επιφυλάσσει εκπλήξεις και… δράματα.

Η Μπρέντφορντ, με το παιχνίδι της Γουέστ Μπρομ με την ΚΠΡ να είναι κολλημένο στο 2-2, είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μπάρσνλεϊ και να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο στα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, όμως στο τέλος όχι μόνο δεν κέρδισε, αλλά ηττήθηκε κιόλας με 2-1.

Η Μπάρνσλεϊ με γκολ στις καθυστερήσεις (90+1’) επικράτησε εκτός έδρας της Μπρέντφορντ και με το τρίποντο που πήρε παρέμεινε στην κατηγορία, ρίχνοντας στην League One την Τσάλτον! Παράλληλα, έκοψε τα φτερά της Μπρέντφορντ, που θα διεκδικήσει την άνοδο μέσω των πλέι οφ.

Η ήττα της Μπρέντφορντ έδωσε την απευθείας άνοδο στην Γουέστ Μπρομ, παρά το 2-2 με την ΚΠΡ, με την ομάδα του Μπίλιτς να παίρνει το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ, ακολουθώντας την Λιντς, που τερμάτισε στην πρώτη θέση με 93 βαθμούς σε 46 παιχνίδια.

Ηττα για τη Νότιγχαμ, δεν μπήκε στα πλέι οφ

Χαμός έγινε και στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου, με την Νότιγχαμ να γνωρίζει την ήττα από την Στόουκ με 4-1 και να μένει εκτός 6άδας. Αντίθετα, σε αυτή μπήκε η Σουόνσι, που επικράτησε με 4-1 της Ρέντινγκ. Οι Νότιγχαμ και Σουόνσι ισοβάθμησαν με 70 πόντους, ωστόσο, οι Κύκνοι πήραν την 6η θέση, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων. Η Νότιγχαμ με τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε έφτασε στο +8 (58-50), ενώ η Σουόνσι με το 4-1 επί της Ρέντινγκ είχε +9! (62-53).

Τα πλέι οφ και οι υποβιβασμοί

Μαζί με τις Μπρέντφορντ (3η) και Σουόνσι (6η) στα πλέι οφ θα λάβουν μέρος επίσης οι Φούλαμ (4η) και Κάρντιν (5η). Οσον αφορά στις ομάδες που υποβιβάζονται, μαζί με την Τσάλτον (22η) στη League One έπεσαν επίσης οι Χαλ, ως τελευταία της Championship (45β.) και η Γουίγκαν (23η, 47β.).

Η βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ