Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν 0-0 ( 6-5 )

Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν 0-0 ( 6-5 )

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Λιόν με στην διαδικασία των πέναλτι, ολοκληρώνοντας το εγχώριο triple crown.

Πρώτα στέφθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας, μετά σειρά πήρε το Κύπελλο Γαλλίας και πλέον η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε και το γαλλικό League Cup. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ, αν και δυσκολεύτηκε κόντρα στην Λιόν, εν τέλει έκαμψε την αντίσταση της στην διαδικασία των πέναλτι ολοκληρώνοντας έτσι το εγχώριο triple crown.

Πλέον, οι Παριζιάνοι στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με την Αταλάντα για τους 8 του Champions League, ενώ και οι Λιονέ θα ταξιδέψουν στο Τορίνο για να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0 κόντρα στην Γιουβέντους.

Το παιχνίδι ήταν για νευρά, καθώς δεν έλειπαν οι σκληρές μονομαχίες. Η Παρί είχε την υπεροχή στην αναμέτρηση, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για να απειλήσει τον Λόπεζ. O Mπάμπε έβλεπε τις προσπάθειες των συμπαικτών του από την κερκίδα. Η Λιόν προσπαθούσε να φανεί απειλητική, δημιούργησε και αυτή με την σειρά της ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Νάβας.

Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του είχε αυτόν τον ρυθμό, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην παράταση. Εκεί δεν υπήρχε μεγάλη φάση για τις δυο ομάδες, με το παιχνίδι να οδηγείται στην διαδικασία των πέναλτι.

Ο Πάμπλο Σαράμπια, ήταν ψύχραιμος, διαμόρφωσε το 6-5 κι έτσι και το Λιγκ Καπ, κατέληξε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ