Παίχτης της Σπαρτάκ Μόσχας ο Κοκόριν (pic&vid)

Παίχτης της Σπαρτάκ Μόσχας ο Κοκόριν (pic&vid)

Ο Αλεξάντερ Κοκόριν ανακοινώθηκε από την Σπαρτάκ Μόσχας και επιστρέφει στις κορυφαίες ομάδες της Ρωσίας μετά τις περιπέτειες με την δικαιοσύνη.

Ο Αλεξάντερ Κοκόριν τον τελευταίο καιρό έχει αρκετά μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα να έχει πέσει αρκετά η αξία του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει και την ποιότητα του αφού αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα «όπλα» της Ρωσίας.

Ο 29χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από την Ζενίτ, η οποία δεν ήθελε να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Βέβαια, το πολύ καλό εξάμηνο με την φανέλα της Σότσι, έκανε την Σπαρτάκ Μόσχας να κινηθεί για την απόκτησή του. Εν τέλει, οι δύο πλευρές τα βρήκανε και ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει στις μεγάλες ομάδες της Ρωσίας.

Στο διάστημα που είχε παραχωρηθεί δανεικός, σκόραρε επτά τέρματα σε δέκα αγώνες ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ. Η διάρκεια του συμβολαίου του είναι τριών ετών ενώ αποχωρεί από τους νταμπλούχους της χώρας μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας. Ακόμα, η Σπαρτάκ είναι η πέμπτη ομάδα της καριέρας του, ενώ, αξιοσημείωτο, είναι ότι δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Ρωσίας. Τέλος, μετράει 12 τέρματα σε 48 διεθνής εμφανίσεις με την Ρωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ