Μέρος του «τάλιρου» ο Όγκνιεν Βράνιες

Μέρος του «τάλιρου» ο Όγκνιεν Βράνιες

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ πρέπει να εισπράξει συγκεκριμένο ποσό από την transfer-list και για αυτό δεν συναινεί στην αποδέσμευση του Βόσνιου!

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεν περνάει καλά στις Βρυξέλλες. Συμμετέχει καθημερινά στις προπονήσεις της Άντερλεχτ, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή Πιερ Βερκούτερεν. Εξ’ ου και ο αποκλεισμός του ποδοσφαιριστή από την αποστολή για το παιχνίδι της Jupiler League με τη Σεντ Τρουίντεν.

Μέλλον στην Άντερλεχτ δεν έχει ο Βράνιες και έχει τοποθετηθεί στην transfer-list. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει… free-list. Δεν πρόκειται οι Βέλγοι να αποδεσμεύσουν τον Βόσνιο αμυντικό, εάν δεν πάρουν χρήματα. Ο παίκτης έχει πωλητήριο με προκαθορισμένο αντίτιμο.

Βέβαια, η περίπτωση του Βράνιες δεν είναι μοναδική. Την ίδια μοίρα έχουν και άλλοι… Ζακαρία Μπακάλί, Αντόνιο Μίλιτς, Ζόσουε Σα, Τζέιμς Λόρενς, Αριστότε Ενκάκα, Κένι Σαϊέφ, Λούκα Άντζιτς, Μοχάμεντ Ντάουντα, Κριστάλ Αμπαζάι συγκαταλέγονται στην ίδια κατηγορία με τον 30χρονο στόπερ.

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Πίτερ Βέρμπεκε, έχει αναλάβει την αποστολή να συγκεντρώσει έσοδα από τους προαναφερόμενους και να μην επιβαρύνει το ταμείο με αποζημιώσεις. Για αυτό και η βελγική ομάδα δεν έλυσε το συμβόλαιο του Βράνιες, ώστε να μην του επιτρέψει να πάει ως ελεύθερος στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η διοίκηση της Άντερλεχτ έχει ζητήσει από τον Βέρμπεκε να αποκομίσει 5 εκατομμύριο ευρώ από την transfer-list. Προσοχή, όχι να εξοικονομήσει… Αλλά ο Βέλγος παράγοντας να εισπράξει από τις πωλήσεις που θα συμφωνήσει. Και ο Βράνιες είναι από τα «ασημικά» του… Έστω και όχι με την αξία που είχε κάποτε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ