Στον ΑΠΟΕΛ ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε

Στον ΑΠΟΕΛ ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι κι επίσημα ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε, που αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Παραναένσε.

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ατλέτικο Παραναένσε για την απόκτηση του Γκιγιέρμε Ντελατόρε, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Κύπρου.

Οι δύο ομάδες έχουν υπογράψει διετή συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανταλλαγή ποδοσφαιριστών και απόψεων προπονητικών μεθόδων.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνιζόταν δανεικός στην Σουπχαμούρι της Ταϊλάνδης από το 2016. Ο απολογισμός του ήταν 48 συμμετοχές/24 γκολ, ενώ σκόραρε για τελευταία φορά στις 11 Νοεμβρίου. Η κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός εγγράφηκε στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων και είναι πλέον στην διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Ο Ντελατόρε άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στην Ιντερνασιονάλ. Το 2012 πήγε στην Πόρτο, αλλά είχε συμμετοχές μόνο με την β’ ομάδα. Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Παρανανένσε. Έπαιξε σε 48 ματς και σκόραρε 7 φορές. Την περίοδο 2013-14 παραχωρήθηκε δανεικός στην αγγλική ΚΠΡ, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημα ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ