Στο στόχαστρο της Φόντι ο Απόστολος Στίκας

Στο στόχαστρο της Φόντι ο Απόστολος Στίκας

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Απόστολος Στίκας ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν με την φανέλα του Παναιγιάλειου βρίσκεται στην μεταγραφική ατζέντα της Φόντι

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Φόντι (ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας) εξετάζει την περίπτωση του Απόστολου Στίκα ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν με την φανέλα του Παναιγιάλειου.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Αχαϊκό και στη συνέχεια μεταγράφηκε στους Νέους της Αιγιώτικης ομάδας και μόλις το 2015 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου διέκριναν την πολύ καλή του παρουσία στο πρωτάθλημα νέων με την Κ20.

Ο πατρινός αμυντικός, ήταν ένας εκ των βασικών παικτών των Αιγιωτών, και μετράει συνολικά 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ωστόσο λίγα 24ωρα πριν κατέθεσε προσφυγή (η οποία θα εκδικαστεί την Δευτέρα 22/01) σε βάρος της ΠΑΕ και προφανώς διεκδικεί οφειλόμενα και τη λύση του συμβολαίου του. Το μέλλον της καριέρας του πολύ πιθανό να είναι εκτός συνόρων, αν επιβεβαιωθούν τα ιταλικά δημοσιεύματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ