Δώνης : «Ολοι μαζί, για να έρθουν οι επιτυχίες…»

Δώνης : «Ολοι μαζί, για να έρθουν οι επιτυχίες…»

Ο Ελληνας τεχνικός μίλησε για τη νίκη - πρόκριση της Μακάμπι Τελ Αβίβ και στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας.

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Γιώργου Δώνη στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Ελληνα προπονητή να μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον πάγκο της ισραηλινής ομάδας.

Χθες το βράδυ η Μακάμπι μάλιστα επικράτησε στην Λιθουανία της Σούντουβα με 3-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στον γ΄προκριματικό γύρο του Champions League. Μια εμφάνιση που ικανοποίησε απόλυτα τον Γιώργο Δώνη, που είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του.

«Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Πέρα από το τελικό αποτέλεσμα, είμαι χαρούμενος και για την εμφάνιση μας. Ο ένας βοηθούσε τον άλλο καλύπτοντας τον. Ακολούθησαν τις οδηγίες μου 100%. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και πρέπει να συγκεντρωνόμαστε στην τακτική μας.

Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου και την πρόκριση μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί. Κανείς δεν κερδίζει κάτι ατομικά. Υπάρχει πολύ καλή ποιότητα στην ομάδα και καλό πνεύμα στις προπονήσεις.

Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο. Έτσι θα έρθουν και οι επιτυχίες», ανέφερε ο 50χρονος τεχνικός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ