Ντιναμό Κιέβου : Παραχώρησε δανεικό τον βασικό της τερματοφύλακα

Ντιναμό Κιέβου : Παραχώρησε δανεικό τον βασικό της τερματοφύλακα

Κι άλλη απώλεια για την αντίπαλο της ΑΕΚ στους 32 του Europa League, Ντιναμό Κιέβου, καθώς παραχώρησε δανεικό τον βασικό της τερματοφύλακα, Μαξίμ Κοβάλ.

Η Ντιναμό Κιέβου δεν θα έχει για το υπόλοιπο της σεζόν τον βασικό της τερματοφύλακα, καθώς τον παραχώρησε δανεικό στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Η κίνηση αυτή αφορά άμεσα την αντίπαλο την ΑΕΚ, αφού η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τους Ουκρανούς στους 32 του Europa League.

https://twitter.com/RCDeportivo/status/954821185497436162

Η ουκρανική ομάδα έδωσε στους Ισπανούς με τη μορφή δανεισμού τον Μαξίμ Κοβάλ. Μετά την πώληση του Ντομανγκόι Βίντα στην Μπεσίκτας, η Ντιναμό θα έχει κι άλλη σημαντική απώλεια ενόψει των δύο παιχνιδιών με την Ένωση. Ο 26χρονος διεθνής Ουκρανός πορτιέρε ήταν βασικός με 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν οι δευτεραθλητές Ουκρανίας.

Η Ντιναμό Κιέβου πλέον, εφόσον δεν αποκτήσει τερματοφύλακα μέχρι το τέλος του μήνα, θα πορευθεί με τους Γκέοργκι Μπούσχαν (23 χρονών) και Αρτούρ Ρούντγκο (25 χρονών) ως το φινάλε της σεζόν. Αμφότεροι αποτελούσαν εναλλακτικές επιλογές για την ομάδα του Αλεξάντρ Χατσέβιτς, με τον πρώτο να έχει έντεκα συμμετοχές και τον τελευταίο μόλις δύο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ