Καραμάνος : Αποθέωση από δύο προπονητές του στη Φεϊρένσε

Καραμάνος : Αποθέωση από δύο προπονητές του στη Φεϊρένσε

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν σε πορτογαλική ιστοσελίδα ο πρώην και ο νυν προπονητής του Τάσου Καραμάνου στη Φεϊρένσε.

Ο Τάσος Καραμάνος είναι και επίσημα στη Φεϊρένσε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Ο Έλληνας επιθετικός επέστρεψε στην πορτογαλική ομάδα έπειτα από τον δανεισμό του στη Ρίο Άβε. Με τη Φεϊρένσε, ο Καραμάνος είχε 32 συμμετοχές και 6 γκολ τη σεζόν 2016-17, επίδοση αν μη τι άλλο αξιοσέβαστη.

Το εγκώμιο του Καραμάνου έπλεξαν δύο προπονητές των Πορτογάλων, οι Χοσέ Μότα και Νούνο Μάντα. Ο πρώτος ήταν προπονητής της Φεϊρένσε στο πρώτο μισό της σεζόν 2016-17.  «Έχει τα πάντα για να αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη για τη Φεϊρένσε. Γνωρίζει την ομάδα και όλους τους ανθρώπους της οπότε δεν έχει το θέμα της προσαρμογής. Έχει τα φόντα για να επαναλάβει τα ρεκόρ που είχε κάνει. Είναι ένας προηγμένος παίκτης που κινείται γρήγορα, φτάνει με ευκολία στα αντίπαλα καρέ. Έχει βάθος στο παιχνίδι του και μπορεί να δώσει διαφορετικά χαρακτηριστικά στην ομάδα.», τόνισε ο Μότα.

Όσο για τον δεύτερο, είναι ο τωρινός προπονητής της Φεϊρένσε ο οποίος επεσήμανε: «Είναι μια ενίσχυση την οποία είχε ανάγκη η ομάδα. Έχει γνώση σχετικά με τον σύλλογο, τους κανόνες και τους ανθρώπους που βρίσκονται σ’ αυτόν. Δεν έχει αγωνιστεί για 15 μέρες και τώρα άρχισε να προπονείται, αλλά ίσως να τον χρησιμοποιήσω στο ματς με την Πάσος Φερέιρα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ