Μένει ελεύθερος από τη Λας Πάλμας ο Ντε λα Μπέγια

Μένει ελεύθερος από τη Λας Πάλμας ο Ντε λα Μπέγια

Ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Λας Πάλμας, μέσα στις επόμενες ώρες, με τον ίδιο να έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα στην Ισπανία. Ο 34χρονος μπακ αγωνίστηκε για επτά χρόνια με τα χρώματα της Ρεάλ Σοσιεδάδ προτού αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και φύγει για πρώτη (και τελευταία μέχρι τώρα) φορά από την χώρα του.

Το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο, επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Λας Πάλμας. Έπειτα από δύο χρόνια στα «καναρίνια», ο έμπειρος αμυντικός αποφάσισε να αποχωρήσει. Σύμφωνα με την «AS», οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την λύση της συνεργασίας τους.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Ισπανού άσου εκπνέει το 2021, ωστόσο ο ίδιος θέλει να παραμείνει από τώρα ελεύθερος. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα, τονίζει ότι έχει βρεθεί και η επόμενη ομάδα της καριέρας του. Αυτή είναι η Καρταχένα, η οποία συμμετέχει στην δεύτερη κατηγορία Ισπανίας και είναι το φαβορί για να κάνει δικό της τον αριστεροπόδαρο αμυντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ