Επίσημο: Στην Ρίζεσπορ ο Μεριά (pic)

Επίσημο: Στην Ρίζεσπορ ο Μεριά (pic)

Η τούρκικη ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Τυνήσιου σέντερ μπακ, τον οποίο πήρε από τον Ολυμπιακό ως δανεικό για ένα χρόνο.

Στην Τουρκία με τα χρώματα της Ρίζεσπορ, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιασίν Μεριά, με τον σύλλογο της γειτονικής χώρας να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του 27χρονου σέντερ μπακ.

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα αγωνιστική σεζόν και παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Ρίζεσπορ. Ο διεθνής άσος επιστρέφει στην Τουρκία, όπου είχε αγωνιστεί και πέρσι το δεύτερο μισό στην Κασίμπασα και πάλι ως δανεικός από τους Πειραιώτες.

Το απόγευμα της Κυριακής ο σύλλογος της γειτονικής χώρας παρουσίασε τον Γιασίν Μεριά με κάθε επισημότητα, σε μια εκδήλωση μάλιστα που ήταν «παρών» ο ισχυρός άνδρας της Ρίζεσπορ, Χασάν Καρτάλ. Ο δανεισμός του Τυνήσιου στην Ρίζεσπορ είναι για ένα χρόνο, ενώ δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της τούρκικης ομάδας εάν υπάρχει οψιόν αγοράς.

Πέρσι, ο Γιασίν Μεριά αγωνίστηκε συνολικά σε 33 παιχνίδια. Τα 15 εξ αυτών ήταν με την Κασίμπασα και τα 18 με τον Ολυμπιακό, έχοντας μια ασίστ στο ενεργητικό του. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ