Δώνης : «Είμαι νευριασμένος με τους παίκτες μου»

Δώνης : «Είμαι νευριασμένος με τους παίκτες μου»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Μπνέι Γιεχούντα και ο Γιώργος Δώνης είχε παράπονα από τη συμπεριφορά των παικτών του.

Μετά από δύο αγωνιστικές στο ισραηλινό πρωτάθλημα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ αγνοεί τη χαρά της νίκης, έχοντας μια ήττα και μια ισοπαλία.

Η Μακάμπι ισοφαρίστηκε στο 89’ από την Μπνέι Γεχούντα, με τον Γιώργο Δώνη να είναι έξαλλος μετά το τέλος του ματς. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως η ομάδα του ήταν πολύ soft, δηλώνοντας απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Σε αυτά τα παιχνίδια, αν δίνεις ευκαιρία στον αντίπαλο στο τέλος θα έχεις αρνητικό αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε αρκετά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήμασταν πολύ soft και είμαι νευριασμένος με τους παίκτες μου.

Κάποιος φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο, αλλά θα πρέπει να παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν επιτρέπεται κάτι διαφορετικό για μια ομάδα σαν τη Μακάμπι. Είμαι απογοητευμένος από κάποιες λεπτομέρειες στην απόδοσή μας.

Όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όταν πάρουν την ευκαιρία, πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και περιμένω πολλά από όλους. Έχουμε ένα κρίσιμο ματς την Τετάρτη και δεν υπάρχουν δικαιολογίες», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ