Ρίο Αβε : Εκτός αποστολής ο Ματέους Ρέις, έρχονται εξελίξεις

Ρίο Αβε : Εκτός αποστολής ο Ματέους Ρέις, έρχονται εξελίξεις

O Βραζιλιάνος μπακ δεν βρίσκεται στις επιλογές του Μάριο Σίλβα για τον αγώνα της Ρίο Αβε με την Τοντέλα.

Χωρίς τον Ματέους Ρέις θα παραταχθεί η Ρίο Αβε στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Τοντέλα (20/9, 23:00), για την πρώτη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος, καθώς ο τεχνικός των «Ριοαβίστας», Μάριο Σίλβα άφησε εκτός αποστολής τον Βραζιλιάνο μπακ.

Η απόφαση του 43χρονου προπονητή να τον αποκλείσει από την αποστολή για το ματς με την Τοντέλα, ρίχνει «λάδι στη φωτιά» αφού ο 25χρονος μπακ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες μάλιστα τα έχουν βρει σε όλα με τον Λατινοαμαερικάνο άσο και βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ρίο Αβε. Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή με την πορτογαλική ομάδα, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Ματέους Ρέις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βραζιλιάνος είχε αγωνιστεί και μάλιστα ως βασικός στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έδωσε η Ρίο Αβε με την Μπάνια Λούκα και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση για την γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Ματέους Ρέις έμεινε στον αγωνιστικό χώρο σε όλο το παιχνίδι και ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Μάριο Σίλβα.

Διαβάστε ΕΔΩ την ανάλυση του 10.gr για τον Βραζιλιάνο, που αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ