Αραούχο : «Θέλω να μείνω στην Λας Πάλμας»

Αραούχο : «Θέλω να μείνω στην Λας Πάλμας»

Με δηλώσεις του στην Ισπανία, ο πρώην φορ της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στα Κανάρια Νησιά.

Τα τελευταία χρόνια, ο Σέρχιο Αραούχο προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει την ποδοσφαιρική του… Ιθάκη. Η τρίτη και τελευταία (;) θητεία του στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, με τον Αργεντινό επιθετικό να επιστρέφει στην Λας Πάλμας.

Ο «Τσίνο» παραχώρησε δηλώσεις στην Ισπανία, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά. Ωστόσο, τόνισε πως, αν η Λας Πάλμας χρειαστεί να τον παραχωρήσει, τότε θα σεβαστεί την απόφαση.

«Έχω την πίστη και την αυτοπεποίθηση για να είμαι ο παίκτης που ήμουν και στην Ελλάδα, όπου έχω κάνει καλά παιχνίδια. Θέλω να φέρω επιτυχίες στη Λας Πάλμας. Στην Αθήνα όλα πήγαν καλά, γι’ αυτό θα ήθελα να μείνω εδώ όλη τη σεζόν και να κάνω χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να τα καταφέρω, θα είναι κάτι φανταστικό. Αν μπορέσουμε να παλέψουμε για μια από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο θα είναι εκπληκτικό».

Για την πιθανότητα να πάρει μεταγραφή, τόνισε: «Θέλω να μείνω, το έχω πει και στον Ελγκέρα (σ.σ. τον τεχνικό διευθυντή). Καταλαβαίνω πάντως ότι λόγω της κατάστασης στον σύλλογο μπορεί να συμβεί κάτι διαφορετικό. Αν ο σύλλογος χρειαστεί να με δώσει, δεν θα φέρω αντίρρηση. Θα κάνω ό,τι είναι βολικό για την ομάδα.

Τέλος υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενος εδώ. Εδώ είναι η σύζυγός μου και η κόρη μου. Θα τα δώσω όλα σε κάθε παιχνίδι. Αν έχω τη δυνατότητα να σκοράρω πολλά γκολ θα το κάνω, όπως τη χρονιά που ανεβήκαμε, που ήταν μία από τις καλύτερές μου σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ