Μπρίστολ – Μάντσεστερ Σίτι 2-3

Μπρίστολ – Μάντσεστερ Σίτι 2-3

Ακόμη μία σπουδαία εμφάνιση του Κέβιν Ντε Μπρούιν σε παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τον Βέλγο χαφ να δίνει μία ασίστ, αλλά και να σημειώνει το γκολ της νίκης (3-2) για τους Πολίτες στο 96' στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μπρίστολ για το Λιγκ Καπ.

Το μελάνι ακόμη δεν έχει προλάβει να στεγνώσει στο συμβόλαιο του Κέβιν Ντε Μπρούιν με τη Μάντσεστερ Σίτι με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους γι’ αρκετά χρόνια ακόμη και ο Βέλγος χαφ ήδη ξεκίνησε να «γράφει».

Ο ταλαντούχος μέσος στο εκτός έδρας ματς των Πολιτών για το Λιγκ Καπ απέναντι στην Μπρίστολ σημείωσε το γκολ της νίκης (3-2) της ομάδας του στο 96′, ενώ έδωσε και μία ασίστ.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Σανέ στο 43′, μετά από πάσα του Σίλβα. Όπως έκλεισε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο για τους φιλοξενούμενους. Δηλαδή, με γκολ.

Το 2-0 έγινε μετά από ωραίο πλασέ του Σέρχιο Αγκουέρο με τον Ντε Μπρόυιν να είναι ο «σερβιτόρος». Όλοι περίμεναν πως η Μπρίστολ δύσκολα θα έκανε κάτι. Αλλά έπεσαν πολύ έξω μιας και οι γηπεδούχοι αρχικά μείωσαν σε 2-1 με τον Πακ στο 64′, ενώ με τον Φλιντ στο 94′ έκαναν το 2-2.

Ωστόσο, ο Ντε Μπρόυιν δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και το έκανε στο 96′, όπου και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ