Ντάιερ : «Με καλούσε η φύση, δεν γινόταν να μην πάω τουαλέτα» (vids)

Ντάιερ : «Με καλούσε η φύση, δεν γινόταν να μην πάω τουαλέτα» (vids)

Ο Έρικ Ντάιερ παράτησε το ματς με την Τσέλσι για να κάνει την ανάγκη του και όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι δεν γινόταν να γίνει διαφορετικά, καθώς τον καλούσε η φύση.

Στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Τσέλσι για τους «16» του Carabao Cup συνέβη μια πραγματικά μοναδικό και απίστευτο περιστατικό.

Ο Έρικ Ντάιερ έφυγε για τα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ματς αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες προκειμένου να κάνει την ανάγκη του. Ο τεχνικός των «σπιρουνιών», Ζοσέ Μουρίνιο βλέποντας πως η Τσέλσι είχε μια μεγάλη φάση για να σκοράρει, έτρεξε αμέσως προς τα αποδυτήρια για να φέρει πίσω τον Ντάιερ, ο οποίος είχε φύγει από τον αγωνιστικό χώρο σε μια απίθανη στιγμή που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ.

Μετά το τέλος του ματς, ο Ντάιερ μίλησε για το ματς αλλά και για το περίεργο περιστατικό και ξεκαθάρισε ότι δεν γινόταν να μην πάει τουαλέτα, διότι τον καλούσε η φύση.

«Ο Ζοσέ δεν ήταν χαρούμενος που έφυγα από το ματς. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Η φύση με καλούσε. Ακουσα ότι η Τσέλσι είχε μια καλή φάση, όσο εγώ δεν ήμουν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ευτυχώς δεν σκόραραν κι έτσι εμείς πήραμε την πρόκριση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντάιερ.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Και το βίντεο που πηγαίνει στα αποδυτήρια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ