Πόρτο – Μαρίτιμο 2-3

Πόρτο – Μαρίτιμο 2-3

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού ηττήθηκε εντός έδρας από την Μαρίτιμο με 3-2, για την 3η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ηττα – σοκ για την Πόρτο, με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να γνωρίζει την ήττα από την Μαρίτιμο με 3-2, για την 3η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, υποδέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου την Μαρίτιμο στο Ντραγκάο ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αλλά στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν οι οπαδοί της.

Οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστή τον Ροντρίγκο Πίνιο, που πέτυχε δύο γκολ, έφυγαν με το τρίποντο της νίκης από το Ντραγκάο και ανάγκασαν την Πόρτο στην πρώτη της ήττα στην Primeira Liga, αλλά και γενικά στο πρώτο «στραβοπάτημα» στο φετινό πρωτάθλημα.

Μέχρι τώρα η Πόρτο είχε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας πετύχει μάλιστα 8 γκολ, ενώ είχε δεχθεί μόλις ένα. Απόψε, όμως, η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο περιορίστηκε σε ρόλο κομπάρσου, με την Μαρίτιμο να πετυχαίνει μια σπουδαία νίκη στο Οπόρτο.

Η ομάδα του Λίτο Βιντιγκάλ έβαλε… στοπ στην Πόρτο και έδωσε τη δυνατότητα στην Μπενφίκα του Ζόρζε Ζέσους με νίκη απέναντι στην Φαρένσε (4/10) να ανέβει στην κορυφή της Primeira Liga και να φτάσει στο +3 από την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Η Μαρίτιμο στο αποψινό παιχνίδι κατάφερε να σταθεί όρθια μετά το δυναμικό ξεκίνημα της Πόρτο και στο 24’ έκανε το 1-0 με τον Ροντρίγκο Πίνιο. Ο Κλαούντιο έκανε τη βαθιά μπαλιά στον συμπαίκτη του, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων απέφυγε με ωραίο τρόπο τον Μπεμπά και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως η Πόρτο κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Πέπε, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τέγιες.

Στο 52’ η Μαρίτιμο πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, με τον Πίνιο. Ο υψηλόσωμος επιθετικός πήρε το ριμπάουντ μετά το δοκάρι που είχε ο συμπαίκτης του και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόστα για το 1-2. Μετά το γκολ η Πόρτο πίεσε και στο 85’ κέρδισε πέναλτι, το οποίο όπως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Ο Τέγιες δεν μπόρεσε να σκοράρει, με την Μαρίτιμο μάλιστα στο 90+4’ να κάνει το 1-3. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα και ο Νανού με «κεραυνό» πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Η Πόρτο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-2 με δυνατό σουτ του Οτάβιο έξω από την περιοχή στο 90+9’.

Πόρτο (4-4-2): Κόστα – Μαναφά (86′ Ζοάο Μάριο), Πέπε, Μπεμπά (81′ Ζε Λουίς), Τέγιες – Οτάβιο, Ολιβέιρα (81′ Φάμπιο Βιέιρα), Περέιρα, Ντίας (54′ Ταρεμί) – Κορόνα, Μαρέγκα

Δείτε τα γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ