Γ. Δώνης : «Πρέπει να απολογηθούμε για την εμφάνιση μας»

Γ. Δώνης : «Πρέπει να απολογηθούμε για την εμφάνιση μας»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ έπειτα από την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού για το πρωτάθλημα Κύπρου.

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της ένατης εξ αναβολής αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος ο Απόλλωνας Λεμεσού. Διέσυρε εκτός έδρας με 4-0 τον ΑΠΟΕΛ και τον προσπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας (49 βαθμούς ο Απόλλων, 48 ο ΑΠΟΕΛ). Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παρουσιάστηκε αγνώριστη και ο έμπειρος Έλληνας προπονητής δεν μπορούσε να μην φανερώσει την απογοήτευση του:

«Οφείλουμε να απολογηθούμε για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση μας. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που ήταν καλύτερος και κέρδισε εύκολα. Αιφνιδιαστήκαμε, στράβωσε το παιχνίδι πολύ νωρίς. Στο 15′ ήμασταν με τρία γκολ πίσω, δεν βρήκαμε τη δύναμη να αντιδράσουμε και είναι μία κακή ημέρα για εμάς. Υπάρχει μεγάλη συνέχεια μέχρι το φινάλε, δεν πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι, αλλά να μάθουμε από αυτό. Να παρουσιαστούμε δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα», τόνισε ο Γιώργος Δώνης και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν κάποια πράγματα όταν ένα παιχνίδι αρχίζει τόσο άσχημα και πρέπει να δούμε γιατί δεν λειτούργησαν σωστά. Είναι δύσκολη ημέρα, αλλά τη συγκεκριμένη ήττα δεν πρέπει να τη χωνέψουμε, αλλά να παραδεχτούμε πως δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω. Υπάρχουν κάποια πράγματα απέναντι στον Απόλλωνα, με τον τρόπο που παίζει και τους παίκτες που έχει, τα οποία μας αναγκάζουν να παρουσιαστούμε διαφορετικά. Κάθε παιχνίδι φέρνει πίεση, είναι άσχημο αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι η ομάδα μας έχει συνηθίσει στην πίεση και πιστεύω οτι θα ανταποκριθούμε καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ