«Ο Ρέις θα φύγει ως ελεύθερος τον Ιούνιο από τη Ρίο Άβε»

«Ο Ρέις θα φύγει ως ελεύθερος τον Ιούνιο από τη Ρίο Άβε»

Ο Ματέους Ρέις που απασχόλησε τον Ολυμπιακό στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε, αναμένεται να μείνει ελεύθερος και να αποχωρήσει από τη Ρίο Άβε χωρίς κόστος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ματέους Ρέις αποτέλεσε στη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν μερικές μέρες βασικό στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Ο Πορτογάλος ήταν στόχος των ερυθρόλευκων προτού φυσικά προχωρήσουν στο «μπαμ» με την απόκτηση του Ρούμπεν Βινάγκρε μετά από προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όμως η Ρίο Άβε είχε πολύ υψηλές απαιτήσεις για την παραχώρηση του και δεν είχε σκοπό να τον δώσει στον Ολυμπιακό, αν και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο αριστερός μπακ της πορτογαλικής ομάδας, όπως είναι λογικό αντέδρασε, αφού ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα για τον Ολυμπιακό, όμως εντέλει το μόνο που κατάφερε ήταν να μείνει εκτός από το ματς με τη Μίλαν για τα play off του Europa League.

Πλέον, σύμφωνα με όσα αναφέρει η A’ Bola, οι σχέσεις ανάμεσα στον Ρέις και τη Ρίο Άβε έχουν ψυχρανθεί και όλα δείχνουν ότι μετά το καλοκαίρι δεν πρόκειται να μείνει ο Πορτογάλος. Η A’ Bola αναφέρει πως ο Ρέις θα ξεκινήσει προπονήσεις με την δεύτερη ομάδα της Ρίο Άβε, λόγω της απόφασης του να μην αγωνιστεί στο ματς με την Γκιμαράες στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ πλέον δεν υφίσταται θέμα ανανέωσης συμβολαίου.

Οι σχέσεις έχουν φτάσει στα άκρα και απλά ο Ρέις θα περιμένει να μείνει ελεύθερος. Αυτό σημαίνει ότι θα αποχωρήσει ότι και να γίνει τον Ιούνιο χωρίς κανένα κόστος, όμως φαίνεται πως θα το πληρώσει με αρκετούς μήνες απραξία, αφού η διοίκηση της Ρίο Άβε δεν σκοπεύει να του δώσει ευκαιρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρέις έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων πέρα του Ολυμπιακού, τόσο από τη Σαουδική Αραβία αλλά και από τη Ρωσία και θα μπορέσει αν επιθυμεί να κλείσει από τον Ιανουάριο με οποιαδήποτε ομάδα. Παρόλα αυτά, μετά τις 30 Ιουνίου θα μπορεί να ενσωματωθεί στον νέο του σύλλογο, ενώ όπως αναφέρει η πορτογαλική ιστοσελίδα, ο Ολυμπιακός είναι πιθανό να είναι μια από τις ομάδες που θα κινηθούν τον Γενάρη για να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, καθώς είναι ένας παίκτης που αρέσει αρκετά στον Πέδρο Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ