Φουλ-Άρης με Χριστόπουλο

Φουλ-Άρης με Χριστόπουλο

O Γιάννης Χριστόπουλος, μετά τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Άχνας, οδήγησε τον Άρη Λεμεσσού σε νέο θετικό αποτέλεσμα, αφού ήρθε 0-0 με την Πάφο εκτός έδρας.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε τη Κυπριακή ομάδα χωρίς βαθμό και έχει καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα στον Άρη σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές. Στον εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο ο Άρης ήρθε ισόπαλος 0-0 στο στάδιο » Στέλιος Κυριακίδης «.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν αρκετός καλός, δημιούργησε φάσεις και προϋποθέσεις με αποκορύφωμα τις ευκαιρίες των Γιούσεφ και Πάγκαλου. Όλοι οι ποδοσφαιριστές στάθηκαν εξαιρετικά στο πρώτο μέρος και ξεχώρισαν οι Ράντου, Αλέξε, Χριστοφόρου, Γιούσεφ και Πάγκαλος.

Τα πρώτα δέκα λεπτά του β’ μέρους κύλισαν στον ίδιο ρυθμό, ωστόσο στην εξέλιξη η ομάδα της Πάφου πίεσε και έχασε ευκαιρίες. Γενικά με τον Έλληνα προπονητή ο Άρης πήρε έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει συνέχειας, ενώ και ο ίδιος ο Χριστόπουλος είναι ευχαριστημένος με τις προσπάθειες και το πάθος των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου:

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα που είναι και σε πολύ καλή κατάσταση και είναι δύσκολη να την αντιμετωπίσεις τακτικά. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε μια εβδομάδα.

Στο πρώτο μέρος τα καταφέραμε, φτιάξαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος άρχισε να αλλάζει η κατάσταση εδικά μετά το 60′. Οι αντίπαλοι άλλαξαν σχηματισμό, αυτό μας δυσκόλεψε. Άρχισαν και άνοιγαν οι αποστάσεις στις γραμμές μας. Μετά το 75′ κοιτάξαμε να κρατήσουμε το μηδέν.

Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την τακτική συμπεριφορά, παρά το ότι είχαμε μόνο δύο μέρες να δουλέψουμε. Τελειώσαμε μια δύσκολο εβδομάδα έχοντας πάρει 4 βαθμούς. Συγχαρητήρια στην Πάφο για την δουλειά που κάνει και το στυλ που παίζει.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ