Ζέσους : «Ο Σάμαρης δεν έχει καμία ευθύνη για την ήττα»

Ζέσους : «Ο Σάμαρης δεν έχει καμία ευθύνη για την ήττα»

Ο Ζόρζε Ζέσους σε δηλώσεις του εξήγησε τους λόγους που έκανε αλλαγή τον Ανδρέα Σάμαρη στο ημίχρονο του ματς με την Μπράγκα.

O προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζέσους υπερασπίστηκε τον Ανδρέα Σάμαρη, υποστηρίζοντας ότι η αλλαγή του στο ημίχρονο (παραχώρησε την θέση του στον Γκάμπριελ), δεν είχε σχέση με κάποια ευθύνη που ήθελε να του αποδώσει για το αποτέλεσμα . Η Μπενφίκα ήταν πίσω στο σκορ (0-1) και τελικά έχασε 2-3 από την Μπράγκα.

«Ανάρρωσε από τον τραυματισμό του, είχε δώσει καλές ενδείξεις στην προπόνηση, χρειαζόμουν δύο νέους φρέσκους παίκτες στο κέντρο. Θα μπορούσα επίσης να είχα επιλέξει τον Γκάμπριελ. Παίζουν στην ίδια θέση, αλλά για όσα ξέρει και επειδή έχουμε συνεργαστεί, τον επέλεξα. Δεν φταίει ο Σάμαρης που χάσαμε. Δεν ήταν πλέον στο γήπεδο και δεχθήκαμε δύο γκολ. Ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Ο Σαμάρης δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την… ταινία», τόνισε ο Ζέσους «απαλλάσσοντας» τον Έλληνα διεθνή μεσαίο, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν στην ενδεκάδα της Μπενφίκα.

«Όλες οι ομάδες έχουν διακυμάνσεις. Είμαστε ένα ομάδα που, παρόλο που δέχεται γκολ, που συνεχίζει να πιστεύει. Αλλά έχουμε αυτό το πρόβλημα με τα γκολ που δεχόμαστε, σε αυτά τα τρία τελευταία παιχνίδια, με κάποια ευκολία. Αυτό απαιτεί θάρρος και αυτοπεποίθηση, στο παιχνίδι και στο μέλλον.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ