Άντερλεχτ : Δεν υπολογίζει τον Βράνιες ο Κομπανί

Άντερλεχτ : Δεν υπολογίζει τον Βράνιες ο Κομπανί

Ο Βενσάν Κομπανί δεν υπολογίζει στο πλάνο του τον Όγκνιεν Βράνιες και θα προσπαθήσει να τον αποδεσμεύσει από την Άντερλεχτ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Όγκνιεν Βράνιες πήρε μια δεύτερη ευκαιρία στην Άντερλεχτ από τον προπονητή του βελγικού συλλόγου, Βενσάν Κομπανί.

Οι Βέλγοι δεν τα πηγαίνουν καλά στο πρωτάθλημα καθώς βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας ενώ αντιμετωπίζουν και σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Ο Κομπανί από την πλευρά του έδειχνε αρχικά να εμπιστεύεται τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ αλλά στη συνέχεια φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη καθώς στα πρόσφατα παιχνίδια της Άντερλεχτ, τον έχει αφήσει εκτός 20άδας.

Ο προπονητής της βελγικής ομάδας προτιμά για τη θέση του Βράνιες τον Αμερικανό Μιάζγκα και τον 21χρονο Ντελκρουά. Επίσης στα πλάνα της ομάδας συμπεριλαμβάνεται και ο Λούκασεν.

Ο Βόσνιος έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές με τη μωβ φανέλα με την τελευταία του συμμετοχή να είναι στις 4 Οκτωβρίου και την ήττα με 3-0 στο ντέρμπι με την Κλαμπ Μπριζ. Παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να προπονείται, φαίνεται ότι δεν θα μείνει για πολύ στην Άντερλεχτ η οποία ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ