Αγιαξ – Χέρακλες 5-0 (vid)

Αγιαξ – Χέρακλες 5-0 (vid)

Ο Αίαντας επικράτησε με 5-0 της Χέρακλες και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, μετά την γκέλα της Φίτεσε με την Γκρόνινγκεν.

Πετάει… φωτιές ο Αγιαξ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ διέλυσε με 5-0 την Χέρακλες για την 9η αγωνιστική της Eredivisie και μετά την γκέλα της Φίτεσε απέναντι στην Γκρόνιγκεν (1-1), απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Ο σύλλογος του Αμστερνταμ έχει μαζέψει μέχρι στιγμής 24 πόντους, ενώ από την άλλη η Φίτεσε έχει 22.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Αίαντας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Νέρες βρήκε τον Τραορέ μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο 19χρονος επιθετικός από τη Μπουρκίνα Φάσο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 29’ ο Νέρες από δημιουργός έγινε εκτελεστής και έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Η μπάλα στρώθηκε μπροστά του και με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Επτά λεπτά αργότερα ο Αγιαξ έκανε το 3-0 με τον Λαμπιάντ, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τραορέ.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τάντιτς στο 58’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Λαμπιάντ στο 77’ μετά την ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Χέρακλες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ