Ο Κλωναρίδης καθάρισε για τον ΑΠΟΕΛ (0-3)

Ο Κλωναρίδης καθάρισε για τον ΑΠΟΕΛ (0-3)

Σπουδαίο διπλό πήρε ο ΑΠΟΕΛ μέσα στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να πετυχαίνει χατ τρικ

Την καλύτερη του εμφάνιση με τον Μικ ΜακΚάρθι στον πάγκο πραγματοποίησε ο ΑΠΟΕΛ που επικράτησε με σκορ 0-3 της Νέας Σαλαμίνας, και σημείωσε δεύτερη σερί νίκη.

Σκόρερ και στα τρία ήταν ο Βίκτορας Κλωναρίδης, τα πρώτα του με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, ενώ ισάξιος συμπαραστάτης ήταν ο Ατζίλι που έδωσε δύο ασίστ. Ο ΑΠΟΕΛ διατήρησε την κατοχή της μπάλας και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και δεν επέτρεψε στη Νέα Σαλαμίνα να γίνει επικίνδυνη.

Παιχνίδι με πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε πιο επιθετικά τον αγώνα και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 17′ με πλασέ από πολύ κοντά όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Η απάντηση της Νέας Σαλαμίνας ήρθε στο 25′ με την εκτέλεση φάουλ του Κρεάν όμως ο Σίλβα απέκρουσε σωτήρια την μπάλα. Στο 39′ σκόραρε το ΑΠΟΕΛ με πλασέ του Κλωναρίδη μετά από φοβερή κάθετη πάσα του Ατζίλι.

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκαν ανώτεροι στην επανάληψη, και είχαν φάσεις για να σκοράρουν δεύτερο γκολ με τον Ατζίλι, κυρίως στο 52′ με το πλασέ του Ισραηλινού προ κενής εστίας όμως η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και πάνω στη γραμμή ο Σανκόχ έδιωξε την μπάλα.

Στην συνέχεια ανέλαβε δράση ο Βίκτορας Κλωναρίδης που πέτυχε δύο τέρματα. Στο 63′ ο Ατζίλι έκανε το σουτ, πετάχτηκε ο Κλωναρίδης στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά έκανε το 0-2, ενώ στο 78′ με άψογο πλασέ πέτυχε χατ-τρικ στον αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ