Zαμπράνο : «Μια παρεξήγηση με τη διοίκηση με άφησε εκτός ομάδας»

Zαμπράνο : «Μια παρεξήγηση με τη διοίκηση με άφησε εκτός ομάδας»

Με απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ παραγκωνίστηκε ο Κάρλος Ζαμπράνο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ντιναμό Κιέβου.

Τους λόγους που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ αποκάλυψε ο Κάρλος Ζαμπράνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ντιναμό Κιέβου. Ο Περουβιανός αμυντικός μίλησε για τον παραγκωνισμό του λέγοντας πως ήρθε μετά από απόφαση της διοίκησης του δικεφάλου του βορρά.

Ο Ζαμπράνο αναφέρθηκε επίσης σε μια παρεξήγηση που με τους ιθύνοντες του συλλόγου που ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός ομάδας με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τον Ιανουάριο για λογαριασμό της Ντιναμό. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε και για τους αγώνες της ουκρανικής ομάδας με την ΑΕΚ για τους «32» του Europa League ξεκαθαρίζοντας πως η Ένωση είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρει την πρόκριση η Ντιναμό στην επόμενη φάση.

«Οι πρώτοι μήνες ήταν αρκετά καλοί για μένα, αλλά στη συνέχεια υπήρχε μια παρεξήγηση με τη διοίκηση, γι’ αυτό και άρχισα να μπαίνω σπάνια στις αποστολές και ουσιαστικά δεν έπαιζα. Παρ’ όλα αυτά δεν σταμάτησα ποτέ να προπονούμαι κανονικά και ήμουν ανά πάσα στιγμή έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ντιναμό Κιέβου.

Ο Περουβιανός αμυντικός αναφέρθηκε και στις μάχες με την ΑΕΚ για τους «32» του Europa League. «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μαχητική ομάδα, που δουλεύει πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας για να προκριθούμε», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ