Η τελική πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ματέους Ρέις

Η τελική πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ματέους Ρέις

Τα «λιοντάρια» επιθυμούν να προλάβουν τον Ολυμπιακό στην απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Ρίο Άβε.

Την τελική πρόταση της έχει έτοιμη η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην προσπάθεια της για την απόκτηση του Ματέους Ρέις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία,  η προσέγγιση με τη Ρίο Άβε αναμένεται εντός των επόμενων ωρών.

Τα «λιοντάρια» φέρονται να έχουν το «ΟΚ» του Ρέις για να τον φέρουν στο «Ζοσέ Αλβαλάδε». Αυτό που απομένει είναι η συναίνεση της Ρίο Άβε, η οποία το καλοκαίρι αρνήθηκε να πουλήσει τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ.

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι η Σπόρτινγκ θα προσφέρει στη Ρίο Άβε 500.000 ευρώ εφάπαξ και μία λίστα με ποδοσφαιριστές, για να επιλέξει έναν ως αντάλλαγμα. Η Σπόρτινγκ δεν σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της, επειδή ο 25χρονος αμυντικός μένει ελεύθερος τον Ιούνιο.

Εάν η Ρίο Άβε δεν παραχωρήσει τον Ρέις, αυτός από την Πρωτοχρονιά έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ θεωρούν ότι θα αποσπάσουν την υπογραφή του Ρέις και θα ασκήσουν πίεση για την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Πάντως, προ ημερών η εφημερίδα «O Jogo» είχε γράψει ότι ο Ολυμπιακός είναι ενεργός στη διεκδίκηση του Ρέις. Η παρουσία του πρωταθλητή Ελλάδος κινητοποιεί τη Σπόρτινγκ, η οποία θέλει πολύ τον Βραζιλιάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ